Subscribe to me on YouTube

NVA - Zoom weekly LIVE Events Schedule

date: Monday 25th May 2020
time: Various
venue: ZOOM Platform

Notes:

  • Please join the meeting 5-10 minutes before the event & MUTE your volume so it doesn’t disturb other participants
  • Any feedback/suggestion, please email webmaster@navnat.com

Zoom Code -  974 078 308 ; Password: Same as Zoom Code or click here 10 minutes before the Event begins

We have re-introduced Password for security and for safety reasons

Below are details of LIVE Events for this week:

  • Monday - 25 May 2020

11:00am - 12:30pm (90 mins)

Yogsadhna & Jain Dharma by Mr Sureshbhai Gala - Live from Mumbai

Yog is very popular throughout the world. Is what is practiced in the name of Yog really Yog? Does Yog have any importance within Jain religion? These and many other points will be elaborated in the talk by Sureshbhai Gala defining what really Yog is based on Patanjali Yog Sutra

________________________________________________________

  • Tuesday - 26 May 2020


11:00am - 11:45am (45mins)

 Award Winning, TV and Radio’s Personal Trainer & Wellness Coach, Lavina Menal Mehta, kindly returns, with her SasuNishaben Mahendra Mehta.  
Lavina will teach you another simple but effective Full Body workout using a Chair (including mobility/warm up & stretches.)   Nishaben will also do the exercises and help translate in Gujarati. Please follow along with them!
Regular exercise will help you stay strong, both mentally & physically, as well as strengthening your immune system during the coronavirus pandemic.
You can follow Lavina’s work on her You Tube / Facebook & Instagram @feelgoodwithlavina or her website www.feelgoodwithlavina.com

 

5:00pm - 6:15pm (75mins)

  Yoga Volunteered by Surbhiben Khona
_________________________________________________________

  • Wednesday - 27 May 2020

11:00am - 12:15pm (75mins)

 Hatha Yoga by Bhavnaben Jogi

___________________________________________________________
  • Thursday - 28 May 2020

5:00pm - 6:00pm (60mins)

 Comedy Show - Navsadbhai Kotadiya - Live from Surat

Gujarati Comedian Kathiyawadi Hasya no Savaj

__________________________________________________________

  • Friday - 29 May 2020

11:00am - 12:30pm (90mins)

  Chair & Belt Yoga with Manishaben Wala

 

2:15pm - 3:15pm (60mins)

  Paint with Coffee by Payal Marfatia

She has experience of over 20 years in the field of Art and Craft. Since last 7 years, she has been teaching in HVB Global Academy, Mumbai as an Art and Craft Teacher. She takes drawing and painting classes and teaches various types of Paintings like sketches, canvas painting, Nature drawing, Still-Life, Glass Painting, Designs and so on. She also does bridal Mehndi.

___________________________________________________________
  • Saturday - 30 May 2020

8:00pm - 9:15pm (75mins)

 Anil Gemawat - Stavans Live from India - Live from Mumbai...... More details to follow

___________________________________________________________


  • Sunday - 31 May 2020

10:00am - 11:15am (75mins)

 Ashtanga & Hatha Yoga with Manishaben Wala